Massage Kalundborg - Skal du være ekstra god mod dig selv?

Skal du forkæle dig selv med massage i Kalundborg, kan du overveje at besøge en af FysioDanmarks andre klinikker, hvor vi står klar til at tilbyde en lækker behandling hos en uddannet og kompetent massør.

Massage Kalundborg

Hos klinikken i Kalundborg tilbyder vi ikke massage, men du kan derimod få akupunktur, fysioterapi og columnaterapeutisk behandling.

FysioDanmark er den største kæde i Danmark indenfor træning og fysioterapi, og vi er stolte af at kunne sige, at vi har nogle af landets bedste behandlere. 

Find klinik: https://fysiodanmark.dk/massage/ 

Massage Kalundborg

logo ringsted

Adresse

Gl Hovvej 69, 
4400 Kalundborg 

Åbningstider

Man- tors: 06.00 – 17.00
Fredag: 06.00 – 13.00

Massage er for alle

Alle fortjener at have det godt, og denne behandling er en hurtig og nem vej til større velvære for både krop og sind. Det er derfor oplagt at komme forbi til en behandling, hvis du skal forkæle dig selv eller en du holder af. 

Massage i Kalundborg er en hverdagsluksus til god pris. Trænger du til at slappe af i dine muskler og blive løsnet op? Den type behandling er ikke kun for sportsudøvere eller folk med skader, men for alle, der trænger til lidt ekstra luksus og velvære.

fysioterapi ringsted

På vores klinik i Kalundborg tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Skræddersyet behandling med massage i Kalundborg

Hvis du døjer med smerter eller skader, så er professionel behandling en oplagt behandling som en del af et behandlingsforløb eller for sig selv.

I FysioDanmark tilbyder vi flere former for massage, så vi kan finde det bedste alternativ for dig. Få eksempelvis behandling med akupunktur eller fysioterapi på vores klinik i Kalundborg, og kombinér det med behandling på en af vores mange andre klinikker i nærheden.

Vi har +80 klinikker fordelt ud i hele landet, hvilket giver dig større mulighed for at finde en klinik nær dig.

Vores behandlinger

På FysioDanmarks klinikker tilbyder vi behandling til både dig, der er i gang med et større behandlingsforløb, dyrker sport på eliteniveau, men også dig, der ønsker en pause fra hverdagen.

Vores sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, er en dybdegående behandling, der er oplagt til at bekæmpe smerter og gener. Her arbejder vi dybt ned i kroppens væv, hvilket hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer, der sætter sig i hårde ømme knuder, også kaldet myoser. 

Udover at bekæmpe spændinger og ømhed, så påvirker fysiurgisk behandling også vores krops nervesystem. Derfor er en fysiurgisk massage også godt for sindet og den mentale velvære.

Dygtige og kompetente behandlere

Du kan altid være sikker på at blive mødt af dygtige, engagerede og kompetente medarbejdere på vores klinik i Kalundborg. Vores mål er at sørge for, at du får den bedste behandling, hvad end det omhandler, fysioterapi, akupunktur, massage eller en kombination. 

Vores personale er eksperter i sundhed inden for fysioterapi, massage, træning og generel sundhedsfremmende behandling, og du kan endda få lavet et sundhedstjek inden din behandling for bedst mulig udbytte. Kontakt os, eller bestil tid til behandling hos en massør i dag.

FysioDanmark Kalundborg

Du er altid velkommen til at kigge forbi og tale med os, hvis du er i tvivl om, hvilken slags behandling du har brug for. Du finder vores klinik på Gl. hovvej 69, 4400 Kalundborg.

Se også massage Østerbro, massage Lyngby eller massage Ballerup her. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.