Fysioterapeut Kalundborg - Behandling med fysioterapi

Leder du efter en professionel og erfaren fysioterapeut i Kalundborg, der kan afhælpe eller rådgive dig i forbindelse med dine smerter og eller gener i muskler og led? Så er du kommet til det rette sted.

Fysioterapeut i Kalundborg

Fysioterapeut Kalundborg

Kalundborg logo

Adresse

Gl Hovvej 69,
4400 Kalundborg

Åbningstider

Mandag – fredag:
08.00 – 17.00

Vi er landets største sammeslutning af kvalitetssikrerede fysioterapeuter, der udfører professionelle behandlinger med de nyeste metoder inden for fysioterapi og træning. På landsplan har vi over 80 fysio-klinikker – og dermed også en i nærheden af dig, hvis du står og mangler en fysioterapeut i Kalundborg.

En personlig og skræddersyet behandling

Som patient med FysioDanmark og en fysioterapeut i Kalundborg, møder vi dig med stor åbenhed og forståelse for din situation. Vi arbejder til dagligt med mange forskellige patienter, der alle oplever smerter og gener af forskellig grad i muskler, led, nerver eller sener. Vi ved derfor også, hvor meget vedvarende smerter kan påvirke det generelle velvære og hverdag.

Der kan være mange årsager til, at du søger hjælp hos en fysioterapeut i Kalundborg. Vi tager os nemlig af og tilbyder flere forskellige behandlingsmetoder inden for fysioterapi. Måske er du blevet skadet i forbindelse med sport, måske er en pludselig smerte eller gene opstået i dit bevægelsesapperat, eller måske er du blevet opereret og står nu overfor genoptræning.

fysioterapeut kalundborg

Uanset hvorfor du søger en fysioterapeut i Kalundborg, står vi klar til at møde dig og din situation, og ikke mindst finde den behandlingsform, der passer netop dig. Vi gør nemlig et stort arbejde ud af at udrede og finde årsagen til dine smerter eller gener. Det er ligeledes på baggrund heraf, at din fremadrettede behandlingsplan lægges.

I de bedste hænder hos FysioDanmark i Kalundborg

Hos FysioDanmark og din kommende fysioterapeut i Kalundborg er du i de bedste hænder. Vores medarbejdere er eksperter inden for området og besidder den nyeste viden om fysioterapi. Det betyder også, at du bliver tilbudt de bedste og nyeste behandlingsmetoder indenfor fysiotereapi, når du er patient hos os.

Er det ikke dig, men derimod dit barn, der oplever smerter og gener, står vi naturligvis også klar til at hjælpe som fysioterapeut i Kalundborg. Flere børn i voksealderen oplever desværre smerter i den bagerste del af hælen, som også kaldes Servers syndrom.

FysioDanmark Kalundborg er en af de første klinikker i landet, der behandler netop dette syndrom hos mange børn. Selvom lidelsen på sigt går væk af sig selv, kan det være til stor gene for det enkelte barn – og ikke mindst dennes familie.

Vores fysioterapeuter i Kalundborg har den nyeste viden inden for netop dette syndrom, der rammer børn, som kan afhjælpes ved hjælp af en specialdesignet sål, der skåner væktszonen. Er du forælder til et barn der oplever disse gener, så tøv derfor endelig ikke med at kontakte os.

Undre du dig over hvad fysioterapi præcis er? Så kan du læse mere her

Læs desuden hvordan lokalguiden Produkteksperten anmelder Fysiodanmark som værende den bedste leverandør indenfor fysioterapi i Danmark.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.