Klinik FysioDanmark Grenaa

Klinikken er en del af FysioDanmark, som er et kædesamarbejde mellem landets førende fysioterapi-klinikker, der leverer ydelser af højeste kvalitet inden for sundhedsfremme, træning og behandling.

Velkommen til FysioDanmark klinik Grenaa

I vores undersøgelse og behandling lægger vi stor vægt på udredning af diagnose, specifik behandling, grundig information og forebyggende tiltag.

Når du henvender dig til klinikken for at få behandling vil du blive undersøgt af en fysioterapeut med specialviden og interesse for din diagnose. Ud fra den fysioterapeutiske undersøgelse, dine ønsker og forventninger tilrettelægger vi sammen en behandlingsplan.

Afdeling Grenaa

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her: