Fysioterapi Grenaa - Kvalitet hos FysioDanmark

I vores klinik er du sikret fysioterapi i Grenaa som er kvalitetsikret. Klinikken er en del af FysioDanmark, som er et kædesamarbejde mellem landets førende fysioterapeuter og klinikker, der leverer ydelser af højeste kvalitet inden for sundhedsfremme, træning og behandling.

Velkommen til FysioDanmark klinik Grenaa

I vores undersøgelse og behandling lægger vi stor vægt på udredning af diagnose, specifik behandling, grundig information og forebyggende tiltag.

Når du henvender dig til klinikken for at få fysioterapi vil du blive undersøgt af en fysioterapeut i Grenaa med specialviden og interesse for din diagnose. Ud fra den fysioterapeutiske undersøgelse, dine ønsker og forventninger tilrettelægger vi sammen en behandlingsplan.

Adresse

Sygehusvej 15, 1. sal. – 8500 Grenaa

Åbningstider

Man – tors: 08.00-18:00
Fre: 08:00-16:00

Afdeling Grenaa

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan. 

Du er derfor altid sikret de bedste behandlingsmetoder i forbindelse med din fysioterapi i Grenaa.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Behandling af skader og smerter med professionel fysioterapi i Grenaa

Står du med skader eller smerter i hverdagen, som du har behov for hjælp til at lindre eller forebygge, så kan du med fysioterapi arbejde med dit bevægelsesapparat. Med en fysioterapeut i Grenaa kan du sammensætte det helt rette behandlingsforløb, som skræddersys efter din krop, hverdag og skade.

Behandling af kroppen gennem fysioterapi giver dig de bedste forudsætninger for en sund krop og bevægelighed. Skader kan opstå af mange forskellige årsager i alt fra sport, ulykker eller lignende, og hvor vi også ser tilfælde, hvor der er tale om medfødte bygningsfejl, multisygdom eller kroniske lidelser, som giver dig en smertefuld hverdag.

Du kan altid tale med din fysioterapeut i Grenaa om din specifikke tilstand.

Find din specialist

Da vi har +80 klinikker i hele landet, har du mulighed for at benytte flere afdelinger rundt i området nær dig, så du finder den afdeling til fysioterapi i Grenaa, der er placeret tættest på dig.

Vi har desuden flere afdelinger i Århus og Randers, så du har rig med mulighed i det jyske for at finde en fysioterapeut.

fysioterapeut grenaa

Få et skræddersyet forløb hos en fysioterapeut i Grenaa

Et forløb hos FysioDanmark påbegyndes altid med en forundersøgelse, hvor vi ser nærmere på dine skader eller smerter for bedst muligt at kunne tilrettelægge det bedste forløb for dig. Du kan derudover anbefales andre behandlingskombinationer med sportsmassage, træning eller anden form for supplerende behandling.

Har du spørgsmål til fysioterapi i Grenaa er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 32 01 30 eller på info@grenaafysioterapi.dk. Du finder ind vores klinik på Sygehusvej 15, 8500 Grenaa. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.