Fitness København - Træn i trygge omgivelser hos os

Hvis du står og mangler fitness København, eller endnu ikke har fundet det rette sted at træne endnu, så tilbyder FysioDanmark flere træningscentre fordelt ud over København, til dig, der ønsker at komme i gang med at træne. 

Fitness København

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00

Professionel vejledning mens du træner

På langt de fleste af vores klinikker finder du moderne træningsfaciliteter, hvor du frit kan træne, hvis du er medlem. Det minder meget om det lokale fitnesscenter. En afgørende forskel er dog, at der i vores centre altid er fysioterapeuter og sundhedsfagligt personale til stede. Personalet er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp. 

fysioterapi ringsted

På vores klinik i København tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Træn i Fitness København hos FysioDanmark

Du behøver ikke være i behandling eller skadet for at træne i FysioDanmarks fitness København. Vores træningsfaciliteter og hold er for alle, der ønsker at træne og komme i form. 

 

Når du melder dig ind, kan du få udarbejdet et personligt træningsprogram, som løbende kan opdateres efter dine mål med træningen. Når du træner i fitness center København hos FysioDanmark er du altid kvalitetssikret faglig vejledning og træning. 

Træningsmuligheder til alle i Fitness center København

I FysioDanmark og vores fitness København er alle velkomne, unge som gamle, erfarne som uerfarne og skadede som ikke skadede. Vi ønsker at skabe trygge rammer for alle, så du altid føler dig velkommen. Vi har det sjovt sammen, og bestræber os på at skabe den gode stemning og et varmt miljø uden konkurrence. 

Personlig træning og holdtræning

Udover træning i fitness center, så tilbyder FysioDanmark også holdtræning og personlig træning. Vores holdplan består af en bred vifte af hold lige fra Cardio, TRX, Cykel- og løbehold. 

Med en personlig træner, er du sikker på at få skræddersyet et træningsprogram, der er tilpasset dine mål og udfordringer, så du er sikker på at få det mest optimale ud af din træning. Læs også om fysioterapi og massage

Hvis du ønsker at træne i fitness København, så kan du læse endnu mere på vores side, og finde en klinik tæt på dig. 

Bliv klogere på fitness her, eller læs om fitness Farum 

FAQ

Hvorfor er det vigtigt at træne?

Mennesket er ikke bygget til at sidde stille, og alle vores led og muskler skal kunne holde til et langt liv. Derfor er det vigtigt at då trænet og bevæget sig, så blodet kan blive pumpet rundt. Det er også vigtigt at få pulsen på, så hjertemusklen kan blive rørt, hvilket kan hindre udviklingen af hjerte-kar-sygdomme. 

Hvor kan jeg træne i fitness København?

FysioDanmark har klinikker flere steder i København, hvor du kan træne i fitness København. Du kan finde den klinik eller det center, der er tættest på dig lige her. 

Hvad koster træning i fitness København?

Prisen på træning hos FysioDanmark kommer an op, hvor længe du vil have adgang til vores center, men det kommer også an på, om du ønsker personlig træning eller ej. Du kan læse meget mere om priserne for træning i fitness København, på hver kliniks side. 

Hvilke hold kan jeg træne på?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige hold, men vi forsikrer dig om, at der er noget for alle. Uanset om du er til yoga, pilates, cardio, styrke, cykelhold eller noget helt andet, så er der noget for dig.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.