Massage Slagelse - Professionel og moderne behandling

FysioDanmark er en kæde af klinikker i hele landet, der blandt andet tilbyder fysioterapi, zoneterapi og massage i Slagelse. Det er vigtigt at passe godt på sin krop og lytte til den, når den brokker sig på forskellige måder.

Massage Viborg

Du er i trygge hænder hos os

Med fysiurgisk massage kan du få en velfortjent pause fra hverdagens stress og bekymringer ved at få løsnet op i spændte muskler, sener og væv. Vores dygtige massører er også uddannede fysioterapeuter og har derfor stor erfaring med kroppens fysik og bevægeapparater. 

Hvis du kommer til os, for at få massage i Slagelse, vil du være i trygge og professionelle hænger, hos en af vores dygtige behandlere. Den fysiurgiske metode går ned i dit væv og din muskulatur, som stiller høje krav til massørens viden, om musklernes udspring, hæfte, tilstand og funktion.

Det er altså en behandling, du ikke vil kunne opleve hvor som helst, da vores behandlere er særligt specialiserede i kroppens fysiurgi. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå mest mulig velvære i din krop, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

logo ringsted

Adresse

Køgevej 10 

4100 Ringsted 

Åbningstider

Man- tors: 06.00 – 17.00
Fredag: 06.00 – 13.00

Det kan du forvente efter en behandling

Når du har været hos os og fået massage i Slagelse, vil du opleve at føle dig mere blød, bevægelig og afslappet i kroppen. Hvis du døjer med smerter, vil du i de fleste tilfælde opleve at smerterne er formindsket eller helt forsvundet efter massagen. Det kommer an på problemets omfang.

Gennem en fysiurgisk behandling bliver dit nervesystem aktiveret og blodgennemstrømningen øges i muskler og væv, så kroppens affaldsstoffer nemmere bliver udskilt. Du kan også opleve forkortet restitution efter træning og sport, samt præstationsfremmende og stimulerende inden sport. 

Hvis du døjer med migræne eller hovedpine, kan fysiurgisk massage i Slagelse også behandle dette via triggerpunkter. Har du stive led og muskler, kan det også være effektivt til at afspænde. 

fysioterapi ringsted

På vores klinik i Slagelse tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Kontakt os for massage i Slagelse

Hvis vores professionelle fysiurgiske massage lyder som noget, du kunne have gavn af, så tøv ikke med at kontakte os, så du kan komme i gang med at øge din velvære. Vi kan kontaktes på telefon: 58 52 70 11, eller på mail mail@fysiodanmarkslagelse.dk. Vi tilbyder også en lang række andre behandlingsformer til både kroniske, længerevarende eller akutte smerter samt træning og genoptræning på hold eller individuelt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.