Massage Ringkøbing - Behandling hos professionel massør

Har du brug for effektiv massage i Ringkøbing? Hos FysioDanmark finder du landets største sammenslutning af fysioterapeuter og massører, der hver dag arbejder på at lette smerter og gener for folk i alle aldre.

På nuværende tidspunkt finder du dog ikke en massør i vores klinik i Ringkøbing. Derfor vil du være nødsaget til at søge til andre nærtliggende byer og klinikker, som som vores klinikker i henholdsvis Varde, Esbjerg eller Billund, der alle kan tilbyde dybdegående massage.

Massage Ringkøbing

logo ringsted

Adresse

Kongevejen 51 

6950 Ringkøbing 

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 19.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Dybdegående behandling af massør

Selvom du ikke kan få massage i Ringkøbing, kan du alligevel få en god behandling med fysioterapi i klinikken. Som fysioterapeut, arbejder man dagligt med at finde årsager til spændinger, gener og smerter, som behandles på effektiv vis. Dette gør vores fysioterapeuter naturligvis også, og derfor kan du også få dybdegående behandling hos dem i Ringkøbing.

Søger du til én af vores andre klinikker, finder du en veluddannet massør, som kan give dig dybdegående massage, herunder fysiurgisk massage, også kaldet sportsmassage, som især er gavnligt for dig, der udfører en form for sport, både på amatørplan, men også på eliteplan. Det betyder dog bestemt ikke, at du nødvendigvis behøver at være sportsudøver, for at få denne behandling.

Fysiurgisk massage er nemlig gavnligt for alle. Derfor kan du, som helt almindelig privatperson, også få gavn af denne type massage Ringkøbing.

Find også massage Aarhus, massage Køge, massage Hillerød, eller massage Amager her. 

fysioterapi ringsted

På vores klinik i Ringkøbing tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Brug for massage i Ringkøbing?

Har du myoser, eller lider du af spændinger i ryg, skuldre eller nakke, kan du med fordel booke en tid til fysioterapi, fremfor massage Ringkøbing. Kontakt gerne vores klinik, for at høre mere om behandling i dag.

Find også andre behandlingstyper, herunder akupunktur og shockterapi for bedre udspænding og heling. Vi hjælper også gerne med en sund livsstil i forbindelse med fysioterapi og massage Ringkøbing.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.