Massage Nørresundby - Hverdagsforkælelse til dig

Hvis du trænger til at gøre noget godt for dig selv, er massage Nørresundby et godt sted at starte. Hos FysioDanmark tilbyder vores massører professionel behandling, hvor kroppen bliver løsnet, og du efterfølgende vil mærke stor velbehag. 

Læg dig på vores massagebriks og luk øjnene. Alle har godt af at koble af i ny og næ, og vores fysiurgiske behandling er perfekt til netop dette. Ved denne massageform bliver kroppen arbejdet igennem, med fokus på at løsne op i muskulatur og spændinger. 

Massage Nørresundby

Behandling hos en dygtig og kompetent massør

logo ringsted

Adresse

Nørre Uttrup Torv 11
9400 Nr. Sundby

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 14.00

Vi lytter til dine behov

Vores massør Nørresundby står klar til at lytte til dine behov, skulle du have særlige ønsker for din behandling. 

Døjer du med overbelastning i muskelvæv og bindevæv, eller lider du af muskulært udløst hovedpine, fokuserer vi meget gerne på dette, så du kan opnå det bedste resultat. 

Vi tilbyder dog også massage til dig, der blot ønsker at koble af med massage Nørresundby. Behandlingen er nemlig også kendt for at give psykisk aflastning, og det kan føles helt befriende, at lægge sig på en massagebriks og lukke af for verdenen. 

fysioterapi ringsted

På vores klinik i Nørresundby tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Massage Nørresundby i kombination

Hos FysioDanmark er vi eksperter i fysioterapi, og vores massør Nørresundby har derfor også stort kendskab til dette område. Går du allerede til behandling hos os, eksempelvis træning, ser vi ofte gode resultater med kombinationen af massage og andre behandlingsformer. 

Tag gerne en snak med din behandler, skulle du have spørgsmål eller tvivl, om den bedste fremgangsmåde. Vi står klar til at vejlede med vores ekspertise, så du kan få det maksimale ud af din massage Nørresundby. 

Fysiurgisk massage er opbygget på baggrund af anatomien, og er derfor yderst velegnet til at behandle lidelser i bevægeapparatets bløddele. 

FAQ

Hvad kan en massør Nørresundby hjælpe med?

Vores massører er professionelle, og kan derfor både være behjælpelig med psykisk og fysisk velvære. Med en fysiurgisk massage får du løsnet op i muskulatur og spændinger, hvilket kan have god effekt på diverse smerter. 

Kan alle få en massage Nørresundby?

Ja, vi tilbyder behandling til alle vores patienter, hvis du booker tid gennem den ønskede klinik. Du kan vælge mellem forskellige tidsintervaller, så du kan få den ønskede massage. 

Kan man kombinere behandling hos jer?

Du kan sagtens kombinere forskellige behandlingsformer hos os, ønsker du eksempelvis både fysioterapi og massage, eller er du i et træningsforløb, og ønsker noget ekstra ved siden af. Mange patienter oplever en god effekt med at kombinere behandling. 

Tilbyder i professionel massage Nørresundby?

Ja, vores massører er professionelle, og er derfor også helt skarpe på kroppens anatomi samt strukturer. Tøv derfor ikke med at tage en snak med dem, hvis du døjer med diverse smerter. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.