Massage Lyngby - Professionel behandling mod smerter

Kom til massage i Lyngby. Lad os hjælpe dig med at slippe af med smerter eller ømme og anspændte muskler. Vi tilbyder både dybdegående, behandlende og forebyggende massage i vores FysioDanmark klinik.

Massage Lyngby

Massage Lyngby

Logo lyngby

Adresse

Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal, 2800 Lyngby

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 19.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Professionel massage af dygtige og uddannede massører

Når du booker tid til massage i vores klinik i Lyngby, bliver du altid mødt af kompetente og dygtige massører. Al vores personale har en veluddannet baggrund og er klar til at hjælpe dig med det, du har brug for. 

Vores behandlere vil altid, i samarbejde med dig, sørge for, at du får den bedste behandling. Massage kan enten være behandling i sig selv, eller en del af et større behandlingsforløb. Lige meget hvad, så kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dig og dine behov og ønsker.

Behandlinger, der går i dybden

Ømme og anspændte muskler er noget mange døjer med. Det kan enten være, at det stammer fra hård fysisk træning, stillesiddende arbejde ved skrivebordet eller noget helt tredje. Smerter og ømme muskler kan have stor indvirkning på vores hverdag, men det er ikke noget vi behøver at bide i os.

fysioterapeut lyngby

Vi tilbyder flere former for massage i vores klinik i Lyngby. Sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, er en dybdegående behandling, der virker både helbredende og forebyggende på kroppen. Hvis du regelmæssigt træner hårdt, er skadet eller har brug for en ekstra forløsende og effektiv behandling, er denne oplagt, da den lindrer muskelspændinger og myoser.

Massage i Lyngby for krop og sind

Massage lindrer ikke kun kroppen og musklerne. Behandlingen får din krop til at slappe af, og kan være med til at mindske stress. Krop og sind hører sammen, så med behandling fra en massør i Lyngby, kan der skabes velvære hele vejen rundt. 

Besøg vores klinik

Du finder vores klinik på Gammel Lundtoftevej 1E, 2800 Kongens Lyngby, og du er altid velkommen til at kigge forbi, hvor vi står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. 

Vi tilbyder også andre former for træning og behandling i vores klinik i Lyngby. Du finder blandt andet mange former for fysioterapi og holdtræning

FysioDanmark har over 80 klinikker fordelt over hele landet, hvor vi tilbyder fysioterapi, massage, sundhedstjek, træning og meget mere, alt udført af uddannede og kompetente behandlere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.