Massage Hillerød - Professionel behandling mod spændinger

Hvis du døjer med ømme muskler, led eller hvis andre af kroppens dele værker, kan en professionel massage i Hillerød være en mulighed for at komme dine ømheder eller skader til livs. Find vores lokale FysioDanmark klinik nær dig og book tid allerede i dag.

massage Hillerød

Massage Hillerød

Fysiodanmark Hillerød

Adresse

Milnersvej 39 • 3400 Hillerød

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 19.00
Fredag: 07.00 – 16.00

Flere typer af behandlinger i dit lokalområde

Hos FysioDanmark tilbyder vi flere former for massage i Hillerød, hvilket herunder blandt andet er sportsmassage, flere steder kaldet fysiurgisk massage. Denne behandling gælder ofte for sportsudøvere, som har brug for både forebyggende behandling og afspænding, som kan løsne op i muskulaturen.

Fysiurgisk massage gælder dog ikke kun for sportsudøvere, men er også for alle andre, som ønsker hjælp og lindring til eventuelle skader eller anden form for lignende fysioterapi. Læs mere på Sundhed.dk om fysioterapi.

massage Hillerød

Veluddannede fysioterapeuter til massage i Hillerød

Vores lokale eksperter foretager ikke kun massage, men er desuden også veluddannede fysioterapeuter, som hver dag søger nye metoder og er opdateret på seneste viden, inden for netop dette ekspertområde.

Vi tror på, at der er en sammenhæng mellem sund livsstil, træning og fysioterapi i forbindelse med høj livskvalitet, og derfor vejleder vi også i livsstil og træning. Vi kan derfor hos FysioDanmark tilbyde dig hele pakken og ikke blot en massage.

Hos størstedelen af vores lokale fysioterapeut klinikker finder du også træningscentre, som tilbyder holdtræning, såvel som moderne faciliteter til selvstændig træning. Du kan altid kontakte os og høre mere om mulighederne, for dig, i dit lokale center, når du kigger ind forbi til en massage i Hillerød.

Massage i Hillerød til enhver

Hos FysioDanmark er alle velkommen, og dette gælder uanset bevægelsesniveau, omfanget af skader eller skavanker. Om du blot ønsker en lindrende behandling eller en behandling af eventuelle kroniske skader i ryggen, så vurderer vi din situation, hvoraf din behandling afspejler dine behov.

Vi skræddersyer altså hver enkelte behandling, så du får mest muligt ud af dit besøg hos FysioDanmark. Er det et længere forløb med massage, påbegynder vi forløbet med en indledende undersøgelse for at finde den helt rette behandlingsmetode.

I denne indledning kommer du i dialog med en professionel massør, som drøfter dine gener og behov, hvorefter I sammen kan planlægge et passende forløb til dine ønsker og behov

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.