Massage Gentofte - Professionel massør på Sjælland

Savner du professionel massage i Gentofte, hvor du kan få løsnet op i skader, få forbyggende behandling eller blot savner velvære, kan du, hos FysioDanmark, få hjælp fra en professionel massør.

Massage i København

Massage Gentofte

østerbro logo

Adresse

​Gentoftegade 52, 2.sal,

​2820 Gentofte

Åbningstider

Man – tors: 7.00 – 19
Fredag: 7.00 – 17
Lørdag: 10 – 14 

Velvære såvel som fysiurgisk massage

Vi dækker flere behov hos FysioDanmark, og derfor tilbyder vi både velværemassage til dig, der blot ønsker at få løsnet lidt i din muskulatur, men vi tilbyder også en dybere sportsmassage – også kaldet fysiurgisk massage.

Med professionel sportsmassage kan du imødekomme potentielle skader og smerter. Denne type massage i Gentofte kan derfor både være forebyggende såvel som behandlende. En massør hos FysioDanmark vil dog altid vurdere din krop og situation før en påbegyndt behandling.

Denne form for behandling kan desuden være et godt supplement til dig der træner, eller er i gang med et fysioterapeutisk forløb. Du kan, hos FysioDanmark, få hjælp af en personlig træner, som kan hjælpe dig med at sammensætte dit personlige forløb, og hvad det bør indeholde.

Meget mere en blot massage i Gentofte

Foruden vores professionelle massage i Gentofte, så er vi også et af landets største kvalitetssikrede fysioterapeutkæder, og vi dækker over 80 klinikker i hele landet. Vi kan derfor hjælpe med fysioterapi, uanset hvor du befinder dig.

Du kan derfor også kombinere din tid hos massør med fysioterapi eller anden træning i vores træningscentre. Er du i tvivl om dit forløb eller hvilke mulige forløb, der passer dig, din krop og din hverdag bedst, er du velkommen til at kontakte vores professionelle team.

Vi guider hver dag et utal af personer i hele Danmark, herunder bl.a. i Gentofte, og vi har altid en finger på pulsen, hvad angår nye træningsmetoder, nyeste viden inden for fysioterapi og massage, så du får den bedste behandling.

FAQ

Hvor finder jeg den bedste massage i Gentofte?

Hos FysioDanmark, landets førende og største fysioterapikæde, finder du professionel massage i Gentofte. Vi tilbyder både velvære massage såvel som sportsmassage til mere dybdegående behandling af muskler, led og krop.

Hvad betyder fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er også kaldet sportsmassage. Denne form for behandling kan både være forebyggende og behandlende af skader mv. Det er en effektiv og forløsende massage, som er dybdegående, og hvor der arbejdes med det dybere bindevæv i muskulaturen. 

Hvad koster massage i Gentofte?

Hos FysioDanmark kan du få en massage helt ned til 299 kr. for 25 min. Vi kan tilbyde forskellige priser, alt efter om du får tilkoblet en stud.fys eller en massageterapeut. Kontakt os for dine muligheder og hør nærmere om priserne.

Hvornår har man behov for massage?

Det kan variere, hvornår man har behov for massage, fysiurgisk eller velvære. Vores rådgivere kan hjælpe dig med et gennemgående sundhedstjek, hvor vi gennemgår din krop, sundhed og giver dig råd om alt, fra behandlinger, kost, motion, aktivitetsvaner og meget mere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.