Massage Brønderslev - Professionel massør klar til at hjælpe

Med en massage Brønderslev opnår du både psykisk og fysisk velvære. Vores professionelle massør Brønderslev står klar til at hjælpe, så du kan få bugt med eventuelle smerter, eller opnå større ro i krop og sjæl. 

Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke massage i vores klinik i Brønderslev, men tjek gerne en af vores mange andre klinikker ud, eller prøv træning eller fysioterapi.

Vi tilbyder massage til alle, uanset om du lider af en skade, og ønsker fokus på netop denne, eller bare trænger til en smule forkælelse. Vi tror på, at alle har godt af at mærke sig selv, og få løsnet op i kroppen.

I en travl hverdag opstår der nemt spændinger, som hurtigt kan give hovedpine og andre gener. Med en massage Brønderslev kan du få løsnet op i muskulatur og spændinger, og forhåbentligt opnå større velvære. 

Massage Brønderslev

Behandling hos en dygtig og kompetent massør

logo ringsted

Adresse

Nordens Allé 61
9700 Brønderslev

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

Hvad kan vi gøre for dig

Er du i tvivl om, hvad der generer? Vores massør  Brønderslev tager gerne en snak med dig, så du kan blive klogere på dine problemer. Vi tilbyder fysiurgisk massage i vores andre klinikker, hvilket er en behandlingsform, som er opbygget med tanke for kroppens anatomi og struktur. 

Denne behandling er derfor yderst velegnet til lidelser i bevægelsesapparatets bløddele, hvilket gør det til en særligt dybdegående massageform. Massage Brønderslev kan derfor både være effektiv med henblik på at skabe større psykisk og fysisk velvære, og egner sig til alle.

fysioterapi ringsted

På vores klinik i Brønderslev tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Kombinationen af massage Brønderslev og anden behandling

Da vi på nuværende tidspunkt ikke tilbyder massage Brønderslev, kan du overveje, at benytte et af vores andre tilbud. Du kan også vælge at kombinere forskellige behandlingsformer, hvilket har vist sig at have positiv effekt på mange. 

Tjek en af vores andre klinikker ud, og find det rette sted for dig. Læg dig på vores massagebriks og mærk forskellen. 

FAQ

Hvad kan en massør Brønderslev gøre for mig?

Med en professionel massør Brønderslev kan du opnå større fysisk og psykisk velvære. Vores fysiurgiske massage er designet ud fra kroppens anatomi, og er derfor en særlig dybdegående massageform. 

Kan alle få massage Brønderslev?

Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke massage i netop denne klinik, men du kan tjekke vores muligheder for fysioterapi eller træning ud. Du kan også med fordel besøge en af vores mange andre klinikker, og få en professionel massage. 

Kan man kombinere behandling hos jer?

Ja, du kan med stor fordel kombinere forskellige behandlingsformer hos os, eksempelvis fysioterapi og massage, træning og sundhedstjek, eller noget helt andet. Mange patienter oplever en positiv effekt ved at kombinere behandling. 

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er opbygget på baggrund af kroppens anatomi og strukturer, og er derfor yderst velegnet til at behandle lidelser i bevægelsesapparatets bløddele. Denne massageform er særligt dybdegående. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.