Massage Aabenraa - Mød en dygtig massør hos FysioDanmark

Døjer du med spændinger og smerter, der kunne bruge en god og effektiv massage i Aabenraa, så har du fundet det rette sted at lede. Hos FysioDanmark finder du nemlig en dygtig massør, der kan tage hånd om og fat på de steder, der gør hverdagen til en udfordring.

klinik rødekro åbenrå

Har man ondt i muskler eller led, kan det være svært at komme igennem en almindelig hverdag, fordi selv de mindste ting kan synes uoverskuelige. Lad os hjælpe dig med at finde overskuddet.

Massage Aabenraa og Rødekro

Adresse

Lille Kolstrup 24, 6200 Åbenrå

Åbningstider

Hverdage mellem
7:00-18:00

Adresse

Østergade 61
6230, Rødekro

Åbningstider

Hverdage mellem 7:00-18:00

Lad vores massør tage hånd om dig

Du finder, i vores klinik i Aabenraa, en dygtig massør, som gerne giver en hånd med, når dine muskler og led værker. Der kan være mange grunde til, at kroppen ikke vil, som du gerne vil, og derfor er det også vigtigt for os, at du bliver undersøgt godt inden behandlingen med massage igangsættes.

Når du vælger at bruge én af FysioDanmarks over 80 forskellige klinikker, rundt omkring i landet, kan du være sikker på at møde både professionalisme og dygtige fagfolk, hvad end der er tale om fysioterapi, personlig træning eller et andet slags forløb.

Vi vil altid lave en god og grundig udredning af din situation, så vi sikrer den rette behandling med massage i Aabenraa, eller andet forløb. Her vil vi se på kilden til dine gener og vurdere, hvordan et behandlingsforløb vil se ud for dig. Vores behandling er nemlig altid personlig og individuel.

Effektiv massage i Aabenraa

Når ud kommer forbi til en massage i vores klinik i Aabenraa, vil du altid blive mødt af et smil og imødekommende personale. De vil hjælpe dig med at komme sikkert til din behandling, og de svarer også gerne på spørgsmål, hvis du skulle have sådanne.

Når du møder vores massør i Aabenraa, vil det altid være med et mindset om, at du skal have den bedst mulige behandling. Derfor kan du også være sikker på, at vores massør holder sig opdateret på den nyeste viden og behandlingsmetoder, så du netop kan få den massage, som virker allerbedst for dig.

Er det massage i forbindelse med sport, du behøver, kan du med fordel bestille en tid til sportsmassage, nærmere bestemt fysiurgisk massage, som er en mere dybdegående og effektiv behandling for trænede muskler.

Sundhed og velvære med massage

En massage behøver dog ikke kun at være for værkende muskler eller skader, men kan også sagtens være for at højne sundhed og velvære. Derfor tilbyder vi naturligvis også en afslappende behandling, hvor der vil være fokus på at afslappe musklerne og komme godt ned i eventuelle spændinger.

Du kan læse meget mere om vores behandlinger, både med en massør, men også med en fysioterapeut eller holdtræning, hvis ønsker at træne, eksempelvis Yoga hos FysioDanmark i Aabenraa. Kontakt os, hvis du vil vide mere. Ellers finder du også mere information her på siden, eller følg med på Facebook.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.