Fysioterapeut Vesterbro - Oplev professionel fysioterapi

Fysioterapeut Vesterbro: har du skader eller skavanker, som du har svært ved at få buk med? Hos FysioDanmark er vi eksperter inden for området, og vores dygtige behandlere står klar til at hjælpe dig af med de gener, du måtte have. 

fysioterapeut vejen

Fysioterapeut Vesterbro

Klinik tæt på vesterbro:

logo østerbro

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17:00
Lørdag: lukket 
Søndag: lukket

Med den rette fysioterapi behandling, vil du være garanteret resultater, og vores eksperter er i stand til at skræddersy et behandlingsforløb til netop dine behov. Vi har mange års erfaring inden for området, og vi har hjulpet utallige klienter af med alle slags smerter og skavaner. 

Få en skræddersyet behandling

Hvis du døjer med gener og smerter, som en fysioterapibehandling kan være behjælpelig med, så kan du med fordel benytte en fysioterapeut fra FysioDanmark. Vi er nemlig eksperter i at skræddersy behandlinger, der har fokus på netop dine behov.

Når du besøger vores klinik på Vesterbro, vil du altid være garanteret en kvalitetsbevidst behandling, som kan hjælpe dig af med alle de skavanker, du måtte have. Dit forløb vil starte med dialog med en fysioterapeut, hvor I vil gennemgå dine gener. Herefter vil behandleren udvikle et fysioterapi forløb, som er specifikt tilpasset netop din situation.

fys vejen

Behandlingen virker ikke kun umiddelbart, men der vil også være fokus på forebyggelse af eventuelle fremtidige smerter. Du vil få tips og øvelser med på vejen, som du kan implementere som en fast del af din daglige rutine, og dermed forebygge gener og smerter i fremtiden.

Meget mere end fysioterapi

Hos FysioDanmark nær Vesterbro, gør vi os også inden for massage, personlig træning såvel som holdtræning, hvorfor der er et væld af mulige behandlinger, du kan benytte for at få bukt med dine gener. 

I forhold til holdtræning, tilbyder vi både cardiotræning, yoga, pilates, cykling og meget mere. Fælles for alle holdtræninger er, at du vil blive vejledt af en fysioterapeut, der er specialiseret inden for området, hvor der vil være fokus på teknikker. 

Du kan med fordel kombinere forskellige behandlings- eller træningsforløb, når du får fysioterapi hos FysioDanmark på Vesterbro. Din fysioterapeut vil altid komme med sine bedste forslag til, hvilke behandlinger du med fordel kan kombinere. 

Her kan du læse meget mere om vores holdtræning.

Fokus på trygge rammer

Når du besøger vores klinik på Vesterbro, vil du altid blive mødt af et imødekommende og smilende personale. Vi har nemlig et stort fokus på at skabe trygge rammer i alle vores klinikker, hvor du altid vil føle dig velkommen og tilpas. 

Ydermere er samtlige faciliteter i vores klinikker kvalitetssikret, og du vil kun træne med det bedste udstyr. Vi benytter nemlig altid de nyeste behandlingsmetoder og udstyr hertil, hvad end der er tale om fysioterapi, personlig træning eller holdtræning. 

Kontakt en fysioterapeut fra FysioDanmark på Vesterbro allerede i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.