Fysioterapeut Nørrebro - Skrædderyet fysioterapi behandling

FysioDanmark er landets førende indenfor kvalitetssikret fysioterapi behandling, og med vores mere end 80 klinikker landet over, kan du altid finde en fantastisk fysioterapeut i nærheden af Nørrebro 

Fysioterapeut naestved

Fysioterapeut Nørrebro

logo østerbro

Adresse

Åboulevard 28, 2200 København N

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17:00
Fredag: 08.00 – 17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Når du benytter FysioDanmark i nærheden af Nørrebro, vil du altid få en skræddersyet behandlingform, som er specifikt tilpasset dine behov og skavanker. Hvis du har behov for en dygtig fysioterapeut til at afhælpe dine smerter i muskler og led, så bør du kontakte vores klinik i nærheden af Nørrebro. Vi tilbyder nemlig altid de nyeste behandlingsmetoder hvorfor du kan være sikker på at få fysioterapi i højeste kvalitet.

Skræddersyede behandlinger hos FysioDanmark

Hos FysioDanmark har vi fokus på at tilpasse behandlingsforløb til netop dit specifikke behov. Vi er behjælpelige til lindring af alle former for smerter og skavanker i led og muskler, og når bu besøger vores klinik på Nørrebro, vil dit forløb bestå af fem trin: 

fysioterapeut i Næstved

Først og fremmest undersøger vores fysioterapeut dig og dine skavanker, således at vi kan udrede, hvad du fejler. Dernæst vil du få grundig information om din specifikke skade, og vi kommer med de bedste forslag til hvilken fysioterapi behandling, denne type skade kræver. Behandlingen vil efterfølgende igangsættes med fokus på at reducere og afhjælpe gener og smerter. Alle behandlinger vil være skræddersyede efter netop det behov, du måtte have. 

Efter fysioterapi behandlingen vil der blive igangsat et genoptrænignsforløb, hvor der vil være fokus på vedligeholdelse og forebyggelse af smerter. Afslutningsvist sikrer din fysioterapeut, at du får de rette værktøjer med, så dine smerter ikke kommer igen.

Hvis du bor i nærheden af Nørrebro og mangler fysioterapi, så kan du f.eks. besøge os på Frederiksberg.

Bedste faciliteter under din behandling

Når du får fysioterapi hos FysioDanmark, vil du være omgivet af rene omgivelser og kvalitetssikret udstyr. Vi er et moderne center, og uanset hvilken klinik i nærheden af Nørrebro, du vælger, vil der altid være lækre faciliter såsom bad, omklædning mm. Vi har forresten også massage Nørrebro

Vi tilbyder mange forskellige behandlingsmetoder, hvorfor du frit kan vælge hvilken slags behandling, der passer dig bedst. Hos FysioDanmark tilbyder vi både personlig fysioterapi, personlig træning, holdtræning og meget mere. Vores holdtræning består balndt andet af løbehold, yoga og pilates. Du har også mulighed for at kombinere forskellige behandlingsmetoder, hvis behovet måtte være der. Din fysioterapeut vil altid vejlede dig til hvilken slags træningsform, det passer bedst til udredning af dine smerter og skavanker. 

Lad FysioDanmark hjælpe dig

En fysioterapeut fra FysioDanmark i nærheden af Nørrebro vil tage god hånd om netop dig og din situation. Vores fysioterapeuter er blandt de dygtigste i landet, og vi står altid klar til at tilbyde dig den bedst mulige behandling. 

Vores fysioterapi afdelinger i nærheden af Nørrebro er tilknyttet de dygtigste specialister, og der vil altid være gode råd at hente. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på en af vores 80+ klinikker landet over, hvis du har spørgsmål eller undringer.

Læs mere om fysioterapeut i Ringsted eller Nørresundby her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.