Fysioterapeut Grenaa - Fysioterapi og smertelindring

En professionel fysioterapeut i Grenaa hos FysioDanmark kan hjælpe dig med smertelindring og behandling af din krop, både forebyggende og behandlende. Vi er eksperter i sundhedsfremme, træning og behandling.

fysioterapeut grenaa

Fysioterapeut Grenaa

fysioterapeut Vejle

Adresse

Sygehusvej 15, 1. sal, 8500 Grenaa

Åbningstider

Mandag – torsdag 08:00 – 18:00

Fredag 08:00 – 16:00

Hvorfor vælge fysioterapi?

Går du rundt med smerter i din krop, eller har du gamle skader, som du ønsker at arbejde med, forbedre og forebygge mod yderligere sideløbende skader, så kan et forløb hos en fysioterapeut i Grenaa give god mening.
 
Hos FysioDanmark har vi +80 klinikker i hele landet, og vi har derfor bred mulighed for sparring på tværs af afdelinger i hele landet, så vi hele tiden holder os opdateret på den nyeste viden inden for anatomi og træning.
 
Vores professionelle behandlere har mange års erfaring og solidt fagligt fundament for at kunne vejlede og rådgive dig i den bedste behandling for din krop. Derudover samarbejder vi med alle sundhedsforsikringer, så du er sikret høj kvalitet og forsikring af din behandling.

Fysioterapeut og massør i Grenaa

I vores klinik har du mulighed for at kombinere din fysioterapi med massage i Grenaa, hvilket både gælder sportsmassage og velvære massage. Du kan derfor foruden din sparring med en fysioterapeut i Grenaa, om dine skavanker eller skader, få dybdegående massage, som kan løsne anspændt muskulatur.
fysioterapi grenaa

Begge behandlinger kan være et supplement til en eventuel træning eller et træningsforløb hos os eller i din egen lokale fitness. Vi kan dog skræddersy et samlet forløb, hvor vi med en konsultation inden opstart kan se nærmere på dine individuelle behov.

Book en tid til et kvalitetssikret forløb med Fysioterapi hos FysioDanmark

Du er altid velkommen til at kontakte os forud for din behandling og fysioterapi, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål. Det kan være alt fra, hvordan et forløb med vores fysioterapeut i Grenaa ser ud, eller hvordan vores behandlinger kan kombineres og skræddersyes på tværs.
 
Læs mere om hvad fysioterapi er på Sundhed.dk

FAQ

Hvad indebærer fysioterapi?
Formålet med fysioterapi er at få kroppen til at fungere optimalt ved at arbejde med hele bevægelsesapparatet. Derudover er det med til at forebygge skader og skavanker samt potentielle sygdomme.
 
Hvorfor vælge en fysioterapeut i Grenaa hos FysioDanmark?
FysioDanmark er Danmarks førende fysioterapikæde, og vi har over 80 klinikker fordelt i hele landet. Du vil derfor altid kunne tilgå en klinik, hvor end du befinder dig. Vi har erfarne fysioterapeuter fra Grenaa til Nordsjælland, som alle vidensdeler på tværs.
 
Hvad koster fysioterapi?
Overordnet finder du behandlinger med en fysioterapeut i et prisleje mellem 299 kr. og 500 kr. Priserne varierer alt efter, om du benytter sygesikringstilskud eller ej, og hvilken type behandling du får.
 
Hvordan arbejder en fysioterapeut i Grenaa?
Hos vores professionelle fysioterapeuter er du altid sikret en udredning på din krops bevægelsesbesvær inden opstart. Dernæst får du information om netop dit forløb, og hvordan genoptræning eller forebyggelsen vil foregå og med hvilke indgreb og træning.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.