Fysioterapeut Brøndby - Personlig fysioterapi i høj kvalitet

Få den helt rette fysioterapi med en professionel og personlig fysioterapeut i Brøndby, som definerer dit individuelle forløb. Det sikrer dig det bedste behandlingsforløb, når der er fokus på præcis de muskler, sener eller nerver i kroppen, der er problemer med hos dig.

Fysioterapeut i Brøndby

Udover vores klinik i Brøndby finder du også andre afdelinger i området, såsom: Ballerup, Vanløse, Herlev og mange andre. Find den klinik, der er tættest på dig her på siden. Du vil alle steder finde professionelle terapeuter, som sikre dig god behandling og professionel hjælp.

Fysioterapeut Brøndby

Adresse

Park Alle 156, 1. sal Brøndby, 2605

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 19:00
Fredag: 07:00 – 15:00

Forstå hvad fysioterapi er

Hvis du ikke kender til denne behandlingsmetode, så hjælper vi dig lidt på vej her, så du føler dig tryg i dit forløb. Fysioterapi behandler muskler, led, sener, nerver og alle kroppens bløddele. Dette er med et formål om at imødekomme skader, genoptræne eller andet, som påvirker din bevægelse.

Fysioterapi er for alle, som døjer med problemer i sit bevægelsesapparat på den ene eller anden måde. Det gælder derfor både sportsskader, graviditets træning, genoptræning, akut behandling og meget andet.

Fys brøndby

Du kan læse en masse mere om, hvad denne behandling er og indeholder på Sundhed.dk her, hvis du mangler yderligere information eller fakta på området. Ellers er du også altid velkommen til at kontakte os ved eventuelle spørgsmål til et forløb. 

Fysioterapeut i Brøndby - kombinér dit personlige forløb

Hos FysioDanmark kan du meget mere end af få et personligt forløb med en fysioterapeut i Brøndby. Du kan i dette center også deltage i holdtræning, hvis det måtte være dit ønske og behov. Holdtræning kan give supplerende elementer til dit forløb, som kun gavner.

Du kan derfor kombinere dit personlige og individuelle forløb med fysioterapeut og fysioterapi i Brøndby med holdtræning, også for at foretage motion og træning i mere sociale sammenhænge. Det kan være alt fra Yoga, puls og styrke, Cardio eller en masse andet.

Ellers har vi afdelinger fordelt ud i hele landet, så du kan finde den klinik, du er tættest på, og ønsker opstart i, her på siden. Der er med sikkerhed et center meget tæt på dig.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.