Fitness Roskilde - kombiner træning og fysioterapi

Lyder fitness Roskilde som noget for dig, står vi hos FysioDanmark klar til at hjælpe dig på rette vej. Vi tilbyder moderne træningsfaciliteter i de fleste af vores klinikker, som du frit kan benytte, hvis du er medlem. Hos os finder du desuden altid sundhedsfagligt personale, herunder fysioterapeuter, som kan hjælpe og vejlede dig. 

Du er velkommen hos os, uanset om du er igang med en behandling, er skadet, eller blot ønsker at komme i form og blive stærkere. 

Fitness Roskilde

Adresse

Københavnsvej 170
4000 Roskilde

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 17.00
Fredag: 07.00 – 16.00

Trygge rammer

Vi tror på, at fitness Roskilde skal være en god og tryg oplevelse. Uanset hvor du befinder dig på din træningsrejse, står vi hos FysioDanmark klar til at hjælpe dig, så du kan nå dine mål. 

Vores træningscentre er veludstyrede, så du kan træne netop den del af kroppen, der trænger. Melder du dig ind hos os, har du desuden mulighed for at få udarbejdet et personligt træningsprogram, som løbende kan opdateres efter dine mål. 

FysioDanmark adskiller sig fra øvrige træningscentre ved at tilbyde kvalitetssikret, faglig vejledning. Vores dygtige fagpersonale har stor erfaring med at hjælpe dig, der døjer med en skade, men også dig, der blot ønsker at komme i form eller blive stærkere. 

Kombiner behandling med fitness Roskilde

Døjer du med en skade, eller er der andre gener, som driller, kan den korrekte træning skabe positiv forandring. Det er dog vigtigt at starte korrekt ud, så du ikke ender med at forværre situationen, eksempelvis ved at overbelaste kroppen. 

Hos finder du både holdtræning og personlig træning, så du kan vælge netop det, der passer bedst til dig. Med personlig træning er du sikret at lave øvelser, der tilgodeser netop din krop og situation. 

Med personlig træning skræddersyer vi et program til dig, så du er sikret, at få mest muligt ud af din tid hos FysioDanmark fitness Roskilde. Se også fitness Valby her. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.