Fitness Lyngby - få maksimalt ud af din træning hos os

Med fitness Lyngby hos FysioDanmark får du det bedste fra begge verdener, nemlig træning og fysioterapi. Vores faciliteter er topmoderne og indbydende, og du finder alt fra maskiner, hold og personlig træning. 

Fitness Lyngby

Adresse

Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 19.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Mere end bare træning

Vores træningscentre adskiller sig fra andre, ved at have professionelle instruktører og fagpersonale klar til at hjælpe og vejlede dig. Uanset om du døjer med en skade, eller blot ønsker at komme i form, står de klar til at hjælpe dig i den rigtige retning, så du kan føle dig tryg og sikker. 

Hos fitness Lyngby har du mulighed for at vælge mellem et hav af hold, personlig træning og endda få foretaget en InBody kropsanalyse 770. Dette er den nyeste og mest avancerede vægt på markedet, som måler din fedtprocent samt muskler. 

På denne måde får du et detaljeret indblik i, hvordan din kropssammensætning er, samt hvordan du bør gå til din træning.  

Holdtræning for alle

Vi tilbyder mange forskellige hold, så du kan finde det, der passer bedst til dig. Vi tilbyder hold til forskellige niveauer, og der er noget for enhver smag, både hvis du ønsker højere eller lavere intensitet.

Holdtræning er udover at være sundt også en social oplevelse, og mange af vores hold består af gengangere, som har fået et stærkt træningsbånd.

Nå dine mål med fitness Lyngby

Vi tager dig og dine mål seriøst, hvorfor vi blandt andet tilbyder personlig træning. Vælger du denne mulighed, får du skræddersyet et træningsprogram, hvor din krop og dine behov er i fokus. 

Din personlige træner står klar til at vejlede og støtte dig gennem forløbet, så du kan nå dine mål på sikker og korrekt vis, uden at risikere at overbelaste kroppen. Du vil herudover opnå indsigt og få de rette redskaber til at fortsætte på egen hånd i fitness Lyngby. Se også fitness Ballerup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.