Massage Silkeborg - De bedste og nyeste behandlingsmetoder

Hvis du har gener, skader eller andre former for ubehag i kroppen, eller hvis du bare gerne vil gøre noget godt for dig selv, så besøg vores klinik til massage i Silkeborg. Vi tilbyder forskellige behandlinger, der kan hjælpe dig med at føle større velvære i hverdagen.

Massage Silkeborg

Massage Silkeborg

Silkeborg logo

Adresse

Kejlstrupvej 28,
8600 Silkeborg

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 17.30
Fredag: 07.00 – 15.00

I vores klinik bliver du mødt af et hold af veluddannede behandlere, der står klar til at hjælpe og finde den bedste behandling for dig. Vores behandlere er fagligt dygtige og tilbyder altid de nyeste og bedste behandlingsmetoder, baseret på den nyeste faglige viden.

Det vi tilbyder hos FysioDanmark

Som en del af FysioDanmark, deler vi viden og erfaring på tværs af vores klinikker, så du er sikret god behandling, uanset hvilken klinik du besøger. Vi tilbyder ikke massage i Silkeborg, men mange andre behandlinger, der kan have lige så god effekt, såsom akupunktur, fysioterapi eller mekanisk diagnostik og terapi. 

Hvis du ønsker fysiurgisk massage, kan du besøge vores klinik i Herning, der har en lang række forskellige forebyggende og restituerende virkninger, både mekanisk, biologisk og fysiologisk. Denne specifikke massageform er opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, som ikke blot giver velvære, men også fokuserer på knogler, led, muskler og sener.

Vores forskellige behandlinger

Selvom du ikke kan få massage i Silkeborg, hos os, kan du snakke med en behandler om andre mulige behandlingsmetoder, som du kan få gavn af. Den mekaniske diagnostik og terapi, som vi kalder for McKenzie-metoden, er et system, vi bruger til at undersøge og behandle problemer i bevægelsesapparatet. 

Det er en patientaktiverende behandlingsstrategi, hvor målet er at gøre patienten så selvhjulpen, som overhovedet muligt. Det kan være godt til at forebygge tilbagefald, og så kan det give patienten forståelse for sammenhængen mellem symptomer og belastning. 

Vi tilbyder, som sagt, også akupunktur på vores klinik i Silkeborg, og inden du bliver skræmt væk af tanken om nåle, så bør du overveje fordelene ved denne behandlingsmetode. Det er en metode, der er baseret på et vestligt videnskabeligt grundlag, som tager udgangspunkt i den traditionelle kinesiske medicin.

Det vil, som regel, blive brugt som en supplerende behandlingsmetode til andre fysioterapeutiske ydelser, men kan til tider også udføres som en selvstændig ydelse. Har du en kronisk skade, kan chokbølgebehandling også være en meget effektiv metode.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.