Massage Rødekro - Behandling hos en professionel massør

Få effektiv behandling med massage i Rødekro hos FysioDanmark. Vores massør har dygtige og professionelle hænder, som kan tage fat, hvor det er behøvet og give dig en god, dybdegående behandling af ømme muskler og led.

klinik rødekro åbenrå

For nogle kan massagebehandling være en afgørende faktor for, at de kan have en normal og produktiv hverdag. Derfor gør vi os også altid umage, både når der er tale om denne type behandling, men også i forbindelse med fysioterapi, personlig træning og meget mere.

Massage Aabenraa og Rødekro

Adresse

Lille Kolstrup 24, 6200 Åbenrå

Åbningstider

Hverdage mellem
7:00-18:00

Adresse

Østergade 61
6230, Rødekro

Åbningstider

Hverdage mellem 7:00-18:00

Mød vores dygtige massør

Når du kommer til behandling i vores klinik i Rødekro, vil du møde en dygtig og professionel massør, som kan tage hånd om dine spændinger med massage. Her vil du altid blive mødt med et smil og en imødkommende stemning. Vi gør vores allerbedste for, at vores patienter og besøgende kan føle sig trygge i vores omgivelser.

Det er vigtigt for os, at du kan mærke en forskel, fra når du træder ind hos os i Rødekro, til du forlader klinikken igen. Denne oplevelse skal helst være positiv, og vi vil gøre vores bedste for, at du kan mærke effekten af massagen, så hurtigt som muligt.

Derfor vil du også altid blive undersøgt grundigt, når du kommer hos os første gang. Her gennemgår vi de skavanker, du måtte have, så vi kan finde det bedste behandlingsforløb med massage, så du får mest ud af forløbet.

Sportsmassage med fysiurgisk tilgang

Er du sportsudøver, kan det være en fordel at komme til behandling med fysiurgisk massage i Rødekro, da den både er mere dybdegående og mere helende i forhold til spændte muskler og eventuelle skader.

I forbindelse hermed kan det også, i nogle tilfælde, være vores vurdering, at andre behandlingsformer, såsom shockwave, skal introduceres i din behandling med massage, for at fremskynde helingsprocessen.

Effektiv massage i Rødekro

Lyder noget af det ovestående som noget for dig, eller søger du måske nærmere noget mere afslappende massage, hvor der er fokus på velvære, er dette naturligvis også en mulighed. Her vil der være fokus på at afspænde kroppen og skabe en mere afslappet oplevelse.

Du kan også vælge at benytte vores forskellige hold, herunder ryghold, bassintræning eller yoga, hvor du vil blive guidet igennem din træning. Uanset hvad, kan du finde vores klinik på Østergade 61 i Rødekro. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til massage, og ellers kan du nemt booke en tid til en konsultation online.

Følg også gerne med på Facebook og Instagram.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.