Massage Næstved - Fokus på sundhed og velvære for alle

Søger du professionel massage i Næstved til at få en bedre følelse i kroppen og øget velvære, forstår vi dig godt. Har man det godt i sin krop, er der større chance for øget livskvalitet.

Massage Næstved

Massage Næstved Fysioterapi

massage Næstved

Adresse

Vadestedet 1, 4700 Næstved

Åbningstider

Man- tors: 08:00 – 18.00
Fredag: 08:00 – 16.00

I vores klinik tilbyder vi fysioterapi og holdtræning, men endnu ikke massage i Næstved. Vi kan i stedet anbefale dig at opsøge vores klinik i Slagelse, hvor du kan få professionel massage af veluddannede og erfarne massører.

behandling i de bedste hænder

Uanset om du døjer med kroniske, akutte eller langvarige skader, vil du være i de bedste hænder hos vores personale i FysioDanmark. Hvis du ikke umiddelbart har nogen skavanker eller gener og bare har brug for øget velvære i kroppen, tager vi også meget gerne hånd om dig alligevel.

Massage Næstved

Velvære- og fysiurgisk massage

Vi tilbyder forskellige former for behandlinger hos FysioDanmark, så du kan vælge den metode, der passer bedst til dig og din krop. Når det gælder massage i Næstved, kan du vælge mellem velværemassage eller en fysiurgisk metode i klinikken tæt på.

Velværemassage er til dig, der ønsker at rette fokus indad for en stund og ikke lade dig forstyrre af din mobiltelefon, stress fra hverdagen eller andre tanker. Nyd en times helkropsmassage eller en halv time ryg/benmassage på briksen og gå herfra med fornyet energi og en bedre bevægelighed og afslappethed i kroppen.

Vores massør tilbyder desuden zoneterapi og akupunktur, som du kan bede om uden ekstra omkostninger. Velværemassagen er en blid metode, der kan afhjælpe ømhed og give dig mulighed for at lade batterierne op.

Fysiurgisk massage adskiller sig fra denne metode ved at være mere dybdegående og fokuseret på triggerpunkter. Vi arbejder med kroppens muskler, sener og væv med forskellige greb og strøg.

Der er fokus på bevægelsesapparatet, og massøren har kyndig viden om kroppens sammenhæng, der giver dig det bedste resultat. Du skal vælge denne metode, hvis du ønsker afspænding af muskler og led eller øget bevægelighed.

Det kan også medvirke til en forkortet restitution efter træning, der kan virke fremmende indenfor sport. På Sundhed.dk kan du læse mere om hvordan du holder dig sund og rask.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.