Massage Aars - Få professionel behandling af fysioterapeuter

Er du på udkig efter en god massage i Aars, så forstår vi dig godt, for vi er nemlig et hold af veluddannede og dygtige behandlere, der kan sikre dig behandlinger af din krop i højeste kvalitet. 

FysioDanmark er en af de største kæder i Danmark indenfor fysioterapi, og vi tilbyder også massage i nogle af vores klinikker. Vi har endnu ikke nogen massører på vores team i Aars, men vi kan derimod tilbyde et væld af andre gavnlige behandlingsmetoder, der kan virke ligeså, hvis ikke mere, effektivt. 

Massage Aars

logo ringsted

Adresse

Messevej 2 

9200 Aars 

Åbningstider

Man- tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00

Skræddersyet behandling til dig

Det kan være at du har en skade eller gener, der gør, at du har ondt eller er øm i kroppen til hverdag. En massage i Aars lyder skønt, men det kan være, at du vil have større gavn af en fysioterapeutisk behandling, akupunktur eller en anden behandlingsmetode, som vi tilbyder.

Du kan altid række ud til os med henblik på at komme til en konsultation, hvor en af vores dygtige behandlere vil vurdere din tilstand gennem en grundig undersøgelse af din krop. Derefter vil der være grundlag for at skræddersy et forløb eller en behandling, der kan være gavnlig for dig.

Vi ønsker at gøre en forskel for vores klienter, så de kan leve det liv, de ønsker med reduceret smerte. For at sikre dette trækker vi mulighed for at trække på flere forskellige behandlingsmetoder, så vi kan tilgodese flest mulige behov. 

Vi arbejder altid ud fra den nyeste viden og erfaringer, som vi deler på tværs af vores mange klinikker i hele landet. Det er med til at sikre, at du får den bedst mulige behandling, der er baseret på faglig viden. 

fysioterapi ringsted

På vores klinik i Aars tilbyder vi både sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, samt behandling i forbindelse med fysioterapi, eller som afslapning og et pusterum fra dagligdagen. 

Vi tilbyder andre behandlingsmetoder end massage

Hos FysioDanmark vil du være i trygge hænder, da vi er specialiserede i at behandle skader i bevægeapparatet, som både kan være kroniske eller akutte. Det kan være at du døjer med irritation i dine led, muskler eller nerver, og det tager vi meget seriøst, da det kan medføre alvorlige gener, hvis det ikke bliver behandlet i tide. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.