Klinik FysioDanmark Vejle

FysioDanmark Vejle er en klinik der ligger vægt på at arbejde efter moderne fysioterapeutiske principper og vægter derfor efteruddannelse højt

Velkommen til FysioDanmark klinik Vejle

Vores målsætning er at udføre en grundig undersøgelse og behandling af høj kvalitet, som retter sig mod lige netop dit problem. Vi er meget interesserede i at lytte til dig og vægter dine oplevelser af dine smerter eller din sygdom meget højt. Din oplevelse af symptomerne er central i forhold til at stille den korrekte diagnose og derved sikre den optimale behandling. Tilsvarende mener vi det er vigtigt, at du får en ordentlig forklaring på hvad der er årsagen til dine symptomer.

afdeling vejle

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.