Klinik Vanløse

Hos FysioDanmark Vanløse er vi et aktivt team, som deltager aktivt i kurser, temadage og videreuddannelser. Vi stræber på hele tiden at holde os ajour med den nyeste viden. Ligeledes er vi et ungt team, med masser af gå-på mod.

Velkommen til klinik Vanløse

En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet at dele viden og erfaring om fysioterapi på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark-klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

Klinik vanløse

Kort om klinikken

Klinikken har ligget i Vanløse siden 1999.
Sommeren 2011 flyttede klinikken fra Jyllingevej til vores nye lokaler på 3. salen i Sundhedshus Vanløse.

Klinikkens behandlingsrum er moderne, lyse og velindrettede, således at undersøgelse og behandling kan foregå i diskrete og trygge rammer.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.