Klinik FysioDanmark Tønder

FysioDanmark har visionen om at være størst på det danske marked af ydelser indenfor fysioterapi og sund livsstil.

Velkommen til FysioDanmark klinik Tønder

En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet er at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark-klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

Arbejdsområdet for fysioterapeuter er indenfor muskel- og knoglelidelser samt neurologiske lidelser. Derudover er sundhedsfremme også en del af fysioterapeutens virke, herunder genoptræning af hjerte-, lungelidelser og andre medicinske lidelser.

afdeling tønder

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.