Klinik FysioDanmark Solrød Strand

FysioDanmark A-Fys er et moderne sundhedshus, der tilbyder en lang række sundhedsydelser

Velkommen til FysioDanmark klinik Solrød Strand

Hos os finder du det bedste inden for fysioterapi, træning, sport og sundhed samlet på ét sted og vi kan derfor tilbyde dig et personligt og specialiseret forløb, hvad enten du er patient eller træningsmedlem. Vi lægger stor vægt på, at behandlingsforløbet er tilpasset lige netop dit behov og funktionsniveau og såvel høj faglighed som diskretion er en selvfølge.

afdeling solrød strand

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.