Klinik FysioDanmark Sønderborg

Vores dygtige fysioterapeuter og Sundhedsfaglige eksperter står til rådighed til at hjælpe dig med både fysioterapi, træning og sund livsstil

Velkommen til FysioDanmark klinik Sønderborg

Vi tilbyder dig en opstartssamtale med fysioterapeuten, hvor du kan få udarbejdet et træningsprogram efter dine ønsker og behov. Her tilrettelægger I dit personlige program sammen. Herefter kan du benytte træningscentret så ofte du vil, og vi anbefaler, at du træner med udgangspunkt i dit personlige træningsprogram.

afdeling sønderborg

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.