Klinik FysioDanmark Slagelse

FysioDanmark Slagelse er en professionel og moderne fysioterapiklinik med et tilhørende stort og dejligt træningscenter

Velkommen til FysioDanmark klinik Slagelse

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vi hele tiden opdaterer vores viden og behandlingsteknikker for at give dig den bedste behandling.

Vi ønsker, at alle patienter og medlemmer af vores træningscenter skal føle sig ”hjemme” hos os, og vi stræber derfor efter at opretholde et højt serviceniveau og en professionel og fortrolig behandling.

afdeling slagelse

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.