FysioDanmark - Klinik Skodsborg

Skodsborg Fysioterapi er beliggende på Kurhotel Skodsborg. Vi er 20 erfarne og fagligt forskellige fysioterapeuter i samme klinik, hvilket sikrer dig den rette behandling. 

Velkommen til FysioDanmark klinik Skodsborg Fysioterapi

Skodsborg Fysioterapi er en del af Kurhotel Skodsborg, og har derfor et tæt samarbejde med Spa og Fitness, Lymfødemklinikken, speciallæger, smertepsykologer og Kysthospitalet.

Afdeling Skodsborg

Kort om klinikken

Skodsborg Fysioterapi er en af Danmarks største privatejede klinikker, og er en del af FYSIO DANMARK. Klinikken er ejet af fysioterapeut Jan Ove Myklebust, som har mange års erfaring, og en meget anerkendt fysioterapeut.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.