Klinik FysioDanmark Skive

Klinikken i Skive er en del af FysioDanmark, som er et landsdækkende samarbejde mellem landets førende fysioterapi-klinikker. Vi tilbyder både holdtræning, behandling og undersøgelser i Skive.

Velkommen til FysioDanmark klinik Skive

En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet er, at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

afdeling skive

Kort om klinikken

I Skive tilbyder vi flere forskellige behandlinger og undersøgelser, som du kan læse meget mere om på vores side. Lige fra ski-skader og diverse individuelle skader og til firmaaftaler.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.