Klinik FysioDanmark Silkeborg

Velkommen til klinikken i Silkeborg, som i dag har til huse på adressen Kejlstrupvej 28. Vi hjælper en bred vifte af patienter i alle aldre med mange typer behandlinger, træning og genoptræning

Velkommen til FysioDanmark klinik Silkeborg

Klinikken har siden 2015 været en del af FysioDanmark. FysioDanmark er et kædesamarbejde imellem Danmarks største og førende fysioterapi-klinikker, der leverer ydelser af højeste kvalitet inden for sundhedsfremme, træning og behandling

afdeling silkeborg

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.