Klinik FysioDanmark Ringkøbing

Vores FysioDanmark klinik i Ringkøbing tilbyder alt fra træning, behandling, fysioterapi samt lave en sundhedprofil på den enkelte.

Velkommen til FysioDanmark klinik Ringkøbing

Vi fysioterapeuter i Ringkøbing arbejder tæt sammen omkring det faglige, hvor vi bruger hinandens erfaringer og specialer til egne og patienternes gavn. Det er vigtigt, at patienterne føler sig velkomne og får en professionel fysioterapi i en atmosfære af tryghed og seriøsitet.

afdeling ringkøbing

Kort om klinikken

Klinikken har parkeringspladser lige uden for døren, og der er handicapvenlige adgangsforhold. Klinikkerne har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du får dækket 40% af udgifterne til din fysioterapi (grp. 1). Det sker helt automatisk, hvis du har en henvisning fra din praktiserende læge.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.