Klinik FysioDanmark Randers

I FysioDanmark Randers er vi kendt for et hyggeligt miljø og en høj faglig standard i behandlingen af vores patienter. Vores mål er at give den bedste behandling og træning hver gang.

Velkommen til FysioDanmark klinik Randers

Vi er byens største fysioterapiklinik og centralt placeret i Randers C med eget parkeringsområde og elevator op til klinikken som er godkendt af God Adgang. Vi lægger vægt på en nærværende behandling med dig og din problemstilling i centrum. Hos FysioDanmark Randers bliver du en aktiv deltager i dit eget behandlingsforløb.

afdeling randers

Kort om klinikken

I klinikken finder du også vores hyggelige træningscenter som flittigt bruges af både medlemmer og vores patienter. Alle er velkomne til at blive medlem i vores træningscenter – med og uden problematik – det er jo sjovere at forebygge end at behandle for skader. Vi har en uformel omgangstone og du har mulighed for sparring til din træning med vores fysioterapeuter.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.