Klinik FYSIQ Ørestad

Fysioterapi, fitness og andet sundhed er samlet under navnet FYSIQ. FYSIQ Ørestad er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapi og træning.

Velkommen til klinik FYSIQ Ørestad

Hos FYSIQ Ørestad får du altid kvalitetssikret fysioterapi, der er baseret på den nyeste evidens. Vi hjælper dig både med behandling, genoptræning og performance træning. Vores gode faciliteter og dygtige medarbejdere muliggør, at vi kan skræddersy dit forløb til netop dig.

Fysiodanmark Ørestad

Kort om klinikken

I FysioDanmarks afdelinger på Amager og i København, vil du under navnet FYSIQ finde 7 centre, der med det bedste udstyr og største kompetencer sikrer, at den træning du modtager, er baseret på nyeste viden om sundhed og motionsvaner. Med 7 centre på Amager og i København er du aldrig længere end 5 minutter fra en god FYSIQ.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.