Klinik FysioDanmark Odder

FysioDanmark – Odder er den største udbyder af fysioterapi i Odder. Vi tilstræber at du følger den samme fysioterapeut i din behandling. 

Velkommen til FysioDanmark klinik Odder

Vores mission er at sætte standarden for professionelle sundhedstilbud indenfor fysioterapi og fitness til enkeltpersoner og grupper. Vi ønsker at motivere, inspirere og give værktøjer, der øger den enkeltes mulighed for at vælge at forbedre sin livskvalitet nu og i fremtiden.

Afdeling Odder

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.