Klinik FysioDanmark Nykøbing Falster

FysioDanmark Nykøbing er beliggende på Skovboulevarden 3 4800 Nykøbing F. Vi er 6 fysioterapeuter på klinikken og derudover har vi en sekretær, en massør/instruktør

Velkommen til FysioDanmark klinik Nykøbing Falster

Vores værdigrundlag er, at vi tror på aktiv behandling/træning så behandlingen i høj grad bliver hjælp til selvhjælp. I vores nye træningscenter har du mulighed for at træne med vejledning, eller selvstændigt efter en instruktion. Vi bestræber os på at arbejde evidensbaseret og efter best practice

Afdeling Nykøbing F

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.