Klinik FysioDanmark Nørresundby

Tak fordi du har valgt at vi skal være din fysioterapeut i Nørresundby

Velkommen til FysioDanmark klinik Nørresundby

Hos FysioDanmark Nørresunby kan vi behandle alle former for lidelser og skavanker, hvor fysioterapi er indikeret.
Behandlingen starter med en grundig undersøgelse, der tager udgangspunkt i din sygehistorie. Efter den første konsultation vil fysioterapeuten give en vurdering af, hvorledes det videre behandlingsforløb vil se ud, og sammen med dig lægge et fælles mål og plan for behandlingsforløbet
Afdeling Nørresundby

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.