Klinik FysioDanmark Maribo

FysioDanmark Maribo er beliggende på Hjulsporet 12 i Maribo. Vi er 11 fysioterapeuter på klinikken og derudover har vi to sekretærer, en massør/instruktør, en sygeplejerske/instruktør samt en massør

Velkommen til FysioDanmark klinik Maribo

Ud over traditionel og overenskomstmæssig fysioterapi tilbyder vi ultralydsskanninger og chokbølgeterapi, akupunktur, lymfødem, løbestilsanalyser og supersoles. Der er tilknyttet nationale samt internationale fysioterapeutstuderende på klinikken.

Afdeling Maribo

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.