Klinik FysioDanmark Horsens

Hos FysioDanmark Horsens er vi din lokale fysioterapeut i Horsens. Som en del af en landsdækkende kæde kan du forvente stor kvalitet i vores behandling af dig

Velkommen til FysioDanmark klinik Horsens

FysioDanmark Horsens tilbyder forskellige sundhedsfremmende ordninger, som medvirker til at holde medarbejdere sunde og raske samt nedbringe sygefraværet.

Virksomheder der gør en aktiv indsats for sundhed og trivsel på arbejdspladsen, har generelt en større medarbejdertilfredshed.  Vi har mangeårig erfaring med arbejdsmiljø og sundhedsfremmende tiltag og sammensætter gerne et forløb, der passer til din virksomhed.

Afdeling Horsens

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.