Klinik FysioDanmark Holsterbro

Vi tilbyder flere forskellige ordninger til virksomheder, såvel som behandling og fysioterapi til privatpersoner. Vi tilbyder desuden osteopati.

Velkommen til FysioDanmark klinik Holsterbro

En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark-klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

afdeling holsterbro

Kort om klinikken

Klinikken i Holstebro er med i FysioDanmark – og har været det gennem nogle år. I 2016 skiftede alle klinikker under FysioDanmark til fælles navn, for bedre at signalere vores fælles identitet.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.