Klinik FysioDanmark Herning

Har du brug for en fysioterapeut? Så står vi klar til at hjælpe dig i Herning nær Ikast. Vores ansatte er utrolig dygtige så tøv ikke med at tage kontakt.

Velkommen til FysioDanmark klinik Herning

Fysioterapeuterne på klinikken har et højt uddannelsesniveau med forskellige interesseområder og kompetencer. Den samlede viden er tilgængelig for dig, når du kommer til fysioterapeutisk behandling og træning. Vi undersøger og behandler alle typer af skader. 

afdeling herning

Kort om klinikken

Vi har overenskomst med sygesikringen og samarbejder med de fleste forsikringsselskaber. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere om de forskellige behandlinger og tilbud vi har på klinikken.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.