Klinik Hellerup Strandvejens Fysioterapi & Træning

Vi vægter det manuelle højt i vores behandlinger og efteruddanner os løbende for at være opdaterede på den nyeste viden inden for fysioterapien. 

Velkommen til klinik Hellerup Strandvejens Fysioterapi & Træning

Velkommen til FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi og Træning, der er beliggende i Hellerup Sundhedscenter, Strandvejen 104A stuen og på Strandvejen 102E i Hellerup samt på Esperance Alle 2 i Charlottenlund.

FysioDanmark Hellerup Strandvejens Fysioterapi & Træning

Kort om klinikken

Vi vægter det manuelle højt i vores behandlinger og efteruddanner os løbende for at være opdaterede på den nyeste viden inden for fysioterapien. Vi er sparringspartnere på sundhedsrelaterede spørgsmål og tiltag og igangsætter gerne livsstilsændringer.

Vores målsætning er at diagnosticere og igangsætte en relevant behandling for vores patienter. Vi er en del af Hellerup Sundhedscenter og arbejder derfor tværfagligt i samarbejde med læger, medicinstuderende og jordemødre.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.