Klinik FysioDanmark Grindsted

Vi har fagligheden og tiden til at hjælpe dig godt i gang med træning og sammen finder vi den rigtige udfordring, mængde og variation, så du får den bedste start og undgår skader.

Velkommen til FysioDanmark klinik Grindsted

Motion er en vigtig del for at opretholde vores sundhed.

Når du træner hos os, får du professionel vejledning af uddannet personale, der har styr på både teknikker og kroppen. Det er særligt vigtigt, hvis du har haft en længerevarende pause fra din træning, så du undgår skader ved en for hurtig og hård opstart.

Klinik Grindsted

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.