Klinik FysioDanmark Glamsbjerg

Har du symptomer eller ubehag fra en bestemt kropsdel? Er du i tvivl, om du har brug for behandling hos en fysioterapeut? Kontakt din lokale fysioterapeut i Glamsbjerg.

Velkommen til FysioDanmark klinik Glamsbjerg

FysioDanmark Glamsbjerg har en bred erfaring inden for alle de arbejdsområder, fysioterapeuter arbejder med. Vi er særligt gode til behandling af: Ryg- og nakkelidelser, idrætsskader, kroniske smerter og gigtsmerter.

afdeling odense c

Kort om klinikken

Klinikken disponerer over en stor træningssal med maskiner og håndvægte, og vi har stor holdsal til vores holdtræning. Desuden er der træningsområde med gangbarre, hvor du kan træne hvis du har gangbesvær. Der er handicaptoilet ved siden af holdsalen.

Det er primært fysioterapeuterne Frederik Sylvest og Frederik Skov Larsen som varetager klinikkens afdeling i Glamsbjerg.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.