Klinik FysioDanmark Gjerlev

FysioDanmark Gjerlev er en moderne klinik beliggende centralt i byen. Udover traditionel fysioterapi tilbyder vi også holdtræning i vores egen træningssal.

Velkommen til FysioDanmark klinik Gjerlev

Grundighed, nærvær og god kommunikation er kernen i vores tilgang til at hjælpe dig. Vi klæder dig på til bedre at kunne hjælpe dig selv.

Vi prøver at  integrere den nyeste viden inden for træning og sundhedsfremme med fysioterapien, for at give dig de bedste forudsætninger for et sundt og smertefrit liv.

afdeling gjerlev

Kort om klinikken

Vi tilbyder forskellige typer holdtræning, men fælles for dem alle er, at det er små hold, hvor fysioterapeuten har tid til at hjælpe og vejlede individuelt, hvis der er behov.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.