Klinik FysioDanmark Esbjerg

I vores træningscenter stræber vi efter, at skabe et miljø hvor du kan føle dig tryg. Et sted med en hjemlig stemning, hvor vi snakker med hinanden og kommer hinanden ved. 

Velkommen til FysioDanmark klinik Esbjerg

Hos FysioDanmark kombinerer vi den nyeste viden inden for manuel behandling med en aktiv tilgang til genoptræning. Derfor får du altid personlig rådgivning omkring genoptræningsøvelser samt et bredt tilbud af fysioterapeutiske hold. Herved sikrer vi, at du får den bedst mulige træning for hurtigst mulig bedring.

afdeling esbjerg

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.