Klinik FYSIQ Dragør

Fysioterapi, fitness og andet sundhed er samlet under navnet FYSIQ. FYSIQ Dragør er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapi og træning.

Velkommen til klinik FYSIQ Dragør

Hos FYSIQ får du altid kvalitetssikret fysioterapi, der er baseret på den nyeste evidens. Vi hjælper dig både med behandling, genoptræning og performance træning. Vores gode faciliteter og dygtige medarbejdere muliggør, at vi kan skræddersy dit forløb til netop dig.

Klinik i Dragør FysioDanmark

Kort om klinikken

Vi ønsker, at hjælpe med skabe varig bedring hos personer med problemer i bevægeapparatet. Vi ønsker, at hjælpe med at skabe varige motionsvaner og en sund livsstil hos personer i alle aldre og med alle funktionsniveauer. 

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.