Klinik Charlottenlund - Fysioterapi & Træning

FysioDanmark Charlottenlund er en moderne praksis for fysioterapi samt genoptræning med 11 veluddannede og erfarne fysioterapeuter, der har en meget bred vifte af specialer.

Velkommen til klinik Charlottenlund Fysioterapi & Træning

Velkommen til FysioDanmark Charlottenlund – Fysioterapi og Træning, der er beliggende på Jægersborg Alle 19, 1., 2920 Charlottenlund. Vi er en moderne praksis for fysioterapi samt genoptræning med 11 veluddannede og erfarne fysioterapeuter, der har en meget bred vifte af specialer.

klinik charlottenlund

Kort om klinikken

Vi giver professionel behandling af lidelser i bevægeapparatet – herunder idræts- og arbejdsskade eller anden form for kropslidelse, der forringer din livskvalitet.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.