Klinik FysioDanmark Brønderslev

Mød din klinik i Brønderslev. Vi tilbyder målrettet & effektiv behandling, fysioterapi og træning.
Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov. 

Velkommen til FysioDanmark klinik Brønderslev

Hos FysioDanmark Brønderslev tilrettelægges den fysioterapeutiske behandling altid på baggrund af en grundig undersøgelse af dit problem. Det gælder uanset om det er fysioterapi eller træning, genoptræning eller anden behandling.

afdeling hjoerring

Kort om klinikken

FysioDanmark Brønderslev er en veletableret fysioterapeutisk klinik, der har eksisteret siden 1989. Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring med alle mulige og umulige udfordringer, du kan stå over for.

Vi sætter en ære i at være med i forreste række, så i tillæg til vores store erfaring, holder vi en finger på pulsen i forskningens verden og investerer løbende i relevant videreuddannelse af alle vores fysioterapeuter. Dét er din garanti for, at den behandling, du får, er effektiv og baseret på videnskab og faktisk know-how.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.