Klinik FysioDanmark Brøndby

FysioDanmark er i dag et kædesamarbejde mellem 78 førende fysioterapi-klinikker fordelt over hele landet, der alle leverer ydelser af højeste kvalitet inden for sundsfremme, træning og behandling…

Velkommen til FysioDanmark klinik Brøndby

FysioDanmark Gildhøj fysioterapi har eksisteret i 25 år. Vi fungerer som en almindelig fysioterapi klinik, hvor vi behandler alle former for akutte og kroniske tilstande i samarbejde med de lokale privatpraktiserende læger samt Gildhøj Privathospital og andre privathospitaler.

Afdeling Brøndby

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.